SAKARYA / KAYNARCA - Şehit Sercan Gedikli İlkokulu

Ock

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi 18 Ocak cuma günü tamamlandı. Öğrencilerimiz karnelerini alıp 15 günlük ara tatil dönemine girdiler.

Ock

Okulumuz 3-A sınıfında yapılan bir dönemde 100 kitap okuma etkinliği kapsamında, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı birinci dönemi içinde 100+ kitap okuyan 3 öğrencimize okul müdürümüz Serkan ÇELİKTAŞ tarafından madalyaları verildi.

Ara

Yemekhane binamız okulumuz öğretmenlerinden Aysun AHMETOĞLU´nun öncülüğünde gereçkleştirilen bir proje kapsamında boyandı. İki hafta süren çalışmaya okulumuzda görev yapan personelimiz ve öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin tamamı destek verdi. Çalışma sonucunda yemekhane binamız yepyeni bir görünüme kavuştu.

Ara

Okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmakta iken yer değişikliği ile okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz Esma KESKİN ve Abdullah ATİK´e yeni görev yerlerinde başarılari hayatlarında mutluluklar dileriz.

Ara

T.B.M.M açılışının 98. Yılı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını okulumuzda coşkulu bir şekilde kutladık.

Kas

Kaynarca Kaymakamı Sayın Mehmet Ali KARATEKELİ, ilçe daire amirlerimizle okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle sohbet edip sınıflarımızı gezen kaymakamımız, öğretmenlerimizle sohbet edip okulumuz hakkında bilgi aldı.